Sinds de jaren 60 heeft Fiat een service punt in Epe.
Eerst als dealer bedrijf en later als service dealer. Wij zijn er trots op dat wij relaties in ons bestand hebben die al meer dan 40 jaar klant zijn.

Na 2 verplaatsingen is ons bedrjif in 2008 gevestigd aan de Kweekweg 4 in Epe waar het beschikt over een royale ruimte.

Ons bedrijf is door zín historie gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa en Lancia maar ook veel andere merken hebben wij in onderhoud.
Met het aantrekken van Benny Roelofsen, die reeds 25 jaar in de Seat organisatie werkzaam was, hebben wij ook expertise in huis voor uw Seat.

Smalbraak heeft een modern uitgeruste werkplaats met een team met meer dan 25 jaar ervaring in Fiat / Alfa / Lancia en Seat waar ook uw auto van elk merk en type,in goede handen is en waar gewerkt wordt tegen concurrerende tarieven en vooral service voorop staat.

Voor onze klanten verzorgen wij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto van alle merken.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met korte lijnen waarbij flexibiliteit en wachttijd tot een minimum beperkt wordt en waar uw mobiliteit hoog in het vaandel staat.

Onze werkplaats verzorgt niet alleen reparaties en onderhoud maar ook APK, schade afhandeling, ruitreparaties en heeft diagnose/ uitlees apparatuur voor vele merken.

Onderdelen:
Voor reparatie en onderhoud hebben wij orginele onderdelen op voorraad en/of kunnen wij deze onderdelen snel leveren.